Over Mij

“Not all those who wander are lost.”

~ J.R.R. Tolkien ~

Over-Mij

info@douwekiran.com

t: +977 9808 765 231 (np)
t: +31 68 115 1166 (nl)

Douwe Kiran Soeting

Initiatiefnemer

Mijn naam is Douwe Kiran Soeting, geboren op 14-02-1979 in Alkmaar, Noord Holland. Na het afronden van de Vrije School in Bergen heb ik de eerste stap gezet naar het buitenland. Een jaar werken op een Camphill in Noorwegen. Een andere taal, andere cultuur, nieuwe mensen.

Het reisvirus sloeg in en met de jaren belandde ik op uiteenlopende plaatsen in de wereld. Om te werken of om te reizen. Al snel kwam ik erachter dat het voor mij meer betekent om ergens te werken en wonen en zo de cultuur en de mensen beter te leren kennen, dan het land als toerist te verkennen.

De afgelopen jaren ben ik veel in het buitenland geweest en heeft mijn droom steeds meer vorm gekregen. Douwe Kiran, een initiatief waarmee ik iets kan doen voor anderen en zorgen dat ik mezelf kan inzetten op verschillende plekken in de wereld en leef ik mijn passie, reizen en culturen ontdekken.

Stichting Creative Nepal

info@creativenepal.nl

t: +977 9808 765 231 (np)
t: +31 68 115 1166 (nl)

Stichting Creative Nepal

‘door klein te blijven kan Creative Nepal grote dingen doen’

Welzijn, Educatie en Zorg zijn belangrijke factoren in een mensenleven.
In Nepal zijn deze drie factoren niet vanzelfsprekend en brengen daarmee de basisbehoeften voor velen in gevaar. Door met lokale initiatieven samen te werken, die erop gericht zijn deze factoren te verbeteren, kan er worden begonnen aan het ontwikkelen van een duurzame onderneming.
Persoonlijk denk ik dat lokale initiatieven goed werken en zeker als er een samenwerking tot stand komt tussen meerdere partijen met hetzelfde doel voor ogen.

Een betere wereld voor iedereen!

Webdesign by DjjS

info@djjs.nl

t: +977 9808 765 231 (np)
t: +31 68 115 1166 (nl)

Webdesign door DjjS

‘Een eigen stijl met een buitengewone aanpak’

 
Een website is niet alleen maar een visite kaartje, het vertelt een verhaal, neemt mensen mee op reis of geeft mensen de mogelijkheid iets te leren. Welke richting je ook kiest, je wilt dat mensen je begrijpen, snappen wat je doet en vooral meegevoerd worden door jou.
Mijn wens is het om dat te creeren wat voor jou de boodschap laat zien. Elegante, robuuste, minimalistische websites, het kan allemaal.

Stuur mij jouw verhaal, idee en vertel over je passie.
Samen kijken we dan wat het beste bij jou en jouw initiatief past.

Neem voor meer informatie contact op

1 + 14 =